12 Μαΐ 2008

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΥ

Οι εξετάσεις Cambridge για τα επίπεδα Starters, Movers και Flyers θα γίνουν 18 Μαΐου στο κτίριο του σχολείου μας στις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Starters: Κυριακή 18/5 9:00-10:25 το πρωί

Movers: Κυριακή 18/5 10:30-12:30 το πρωί

Flyers: Κυριακή 18/5 12:35-03:00 το απόγευμα

Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους ξυλομπογιές με τα βασικά χρώματα, μολύβι, γόμα και ξύστρα.

Οι εξετάσεις για τα επίπεδα KET
και PET θα γίνουν 24 Μαΐου τα γραπτά και 25 Μαΐου τα προφορικά (προγράμματα έχουν δοθεί στα παιδιά). Επίσης, οι προφορικές εξετάσεις για το επίπεδο Β2 (Lower) του Cambridge θα γίνουν στο κτίριο του σχολείου μας.
Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces