15 Απρ 2008

ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2008

Γιορτάσαμε με τους μαθητές μας τον ερχομό της σημαντικής αυτής εορτής της χριστιανοσύνης συζητώντας για τις Ελληνικές και Αγγλικές παραδόσεις και κάνοντας ασκήσεις στο διαδίκτυο.Οι παρακάτω δραστηριότητες από τις σελίδες του BBC αφορούν το Ελληνικό Πάσχα και προσφέρουν σχετικό λεξιλόγιο σε πιο προχωρημένους μαθητές της Αγγλικής σε γραπτή και ακουστική μορφή.
Επίσης, πατώντας εδώ οι μικροί μαθητές μπορούν να επιδοθούν σε.. ηλεκτρονική ζωγραφική δημιουργώντας ένα κουνελάκι του Πάσχα όπως το φαντάζονται!

Όλα τα παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο από καθηγητές στις τάξεις τους, αλλά και από γονείς που έχουν γνώση της Αγγλικής και θέλουν να αφιερώσουν ποιοτικό χρόνο στο παιδί τους.

Παρακάτω απολαύστε βίντεο με Πασχαλινά τραγούδια από τις Junior τάξεις του σχολείου μας και φωτογραφίες με τις δραστηριότητές μας. Καλό Πάσχα σε όλους!

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces