10 Απρ 2008

Η ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2008

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τμήμα του University of London, το Royal Holloway College βρίσκεται στο Egham, λίγο έξω από το Λονδίνο και πολύ κοντά στην ιστορική πόλη του Windsor. Είναι σε ιδανική τοποθεσία για την εξερεύνηση της πρωτεύουσας και όλων των φημισμένων μουσείων, πάρκων, θεάτρων και φυσικά καταστημάτων και συγχρόνως δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να ζει στην εξοχή.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το εντυπωσιακό κτίριο Βικτωριανού ρυθμού του Royal Holloway College βρίσκεται σε μια έκταση 100 εκταρίων καταπράσινου δάσους. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν: γήπεδα τέννις, μπάσκετ, δύο γήπεδα squash και κλειστό γυμναστήριο. Υπάρχει και αίθουσα ψυχαγωγίας με πινγκ-πονγκ. Η διαμονή των μαθητών γίνεται σε ένα από τα μοντέρνα οικοτροφεία, σε μονόκλινα δωμάτια με ιδιαίτερο μπάνιο. Η διατροφή είναι πλήρης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τα μαθήματα είναι 20 την εβδομάδα, πρωινά ή απογευματινά και λειτουργούν τμήματα για όλα τα επίπεδα γνώσεων της Αγγλικής Γλώσσας.Όλοι οι μαθητές συμμετέχουν σε κατατακτήριο τεστ γραπτό και προφορικό μόλις φθάσουν στο κολέγιο. Κάθε τάξη έχει δύο καθηγητές και προσφέρεται στο μαθητή εναλλαγή του τρόπου διδασκαλίας και ακουστικής. Στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος δίδεται στους μαθητές πιστοποιητικό παρακολούθησης και προόδου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ- ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 13/ 7 - 27/ 7/ 2008 (2 εβδομάδες)

Συνοδός θα είναι η κα Μαρκάκη Μαρία η οποία έχει πολύχρονη πείρα σε εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή αυτή απευθυνθείτε στο γραφείο του σχολείου μας. Επίσης, μπορείτε να μάθετε όλα τα σχετικά για τη προηγούμενη εκδρομή στην Αγγλία κάνοντας κλικ εδώ και ακόμη να επισκεπτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Royal Holloway College: www.rhul.ac.uk

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces