6 Απρ 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2007-2008

  • Απονομή διπλωμάτων επιπέδου Β2 (FCE) και C2 (CPE) Cambridge και Michigan έγινε στις 20-12-2007 για τη χρονιά που μας πέρασε. 
  • Θεατρική παράσταση έγινε στις 30-05-2007, κατά την οποία μαθητές όλων των τάξεων ενσάρκωσαν διάφορους ρόλους, διηγήθηκαν παραμύθια που πυροδοτούν το όνειρο και τη κριτική σκέψη, τραγούδησαν γνωστά σε όλους μας τραγούδια με ρυθμό και ζωντάνια και, τέλος, απήγγηλαν ποιήματα με στοχασμό και συγκίνηση. Σημαντική για τη παράστασή μας ήταν και η παρουσία της παιδοψυχολόγου Στέλλας Αρναούτογλου, η οποία φανέρωσε μικρά μυστικά για αποτελεσματικότερη μάθηση και τόνισε τη σημασία που πάντα πρέπει να έχουν τα 'θέλω' κάθε μαθητή. 
  • Τσικνοπέμπτη (28 Φεβρουαρίου 2008): Η ημέρα που τη θέση του βιβλίου πήραν ο χορός και το τραγούδι. Βεβαιότατα, από τη γιορτή του σχολείου μας δεν έλειπαν και τα φανταχτερά κουστούμια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απολογούμαστε για τη διαγραφή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο και άλλοι σύνδεσμοι) από ορισμένες παλαιότερες αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Από τις εναπομένουσες περιγραφές και λεζάντες, όμως, μπορεί ο κάθε αναγνώστης να αντιληφθεί τον κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων που παρουσιάζονται στις αναρτήσεις αυτές.

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces