8 Απρ 2008

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΙΣ 08-07-2007

Ομάδα μαθητών όλων των ηλικιών αναχώρησε για το Northampton της Αγγλίας με συνοδό την κ. Μαρία Μαρκάκη. Διέμειναν εκεί κάνοντας μαθήματα Αγγικών καθώς και ταξιδεύοντας σε άλλες πόλεις της Αγγλίας μέχρι και τις 22-07. Επέστρεψαν με εκπληκτικές φωτογραφίες και αναμνήσεις ζωής από το ταξίδι αυτό. Εν συντομία, το οδοιπορικό της ομάδας του σχολείου μας στην Αγγλία είχε ως εξής:


Στις 8 Ιουλίου έγινε η άφιξη στο Πανεπιστήμιο του Northampton που συνοδεύτηκε από βραδιά barbeque. Στις 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν κατατακτήρια τεστ στα οποία οι μαθητές μας διέπρεψαν, καταλαμβάνοντας στην πλειοψηφία τους θέσεις σε τμήματα ανωτέρων επιπέδων. Επίσης, οι μαθητές επέλεξαν την αγαπημένη τους ασχολία ανάμεσα στα αθλήματα και τη χειροτεχνία, ενώ στο τέλος έγιναν και Μίνι Ολυμπιακοί Αγώνες.


Στις 11 Ιουλίου έγινε επίσκεψη στο Rockingham Castle και το βράδυ οι μαθητές συμμετείχαν στο παιχνίδι Crime Mystery, αφού βέβαια είχαν ολοκληρώσει τα απογευματινά τους μαθήματα. Στις 12 Ιουλίου έγινε εκδρομή κι επίσκεψη στα μαγαζιά του Northampton και μετέπειτα του Λονδίνου. Εκεί οι μαθητές απόλαυσαν το μιούζικαλ Fame στο Shaftesbury Theatre. Η μέρα τελείωσε με γεύμα στο διάσημο εστιατόριο Planet Hollywood. Στις 14 Ιουλίου έγινε εκδρομή στην Οξφόρδη, όπου οι μαθητές,εκτός των άλλων, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το γοτθικό κτίριο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπως και το ίδιο το Πανεπιστήμιο που είναι από τα αρχαιότερα στον κόσμο.

Στις 15 Ιουλίου οι μαθητές επισκέπτηκαν πολλά αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως το μουσείο Madame Tussaud's με τα κέρινα ομοιώματα, την πλατεία Trafalgar , το Big Ben, τα κτίρια της Βουλής, τον ποταμό Τάμεση και τον πύργο του Λονδίνου. Έπειτα από βραδιές καραόκε, μαθήματα και διάφορες εκδρομές, οι μαθητές στις 19 Ιουλίου είδαν την ταινία Harry Potter και διασκέδασαν με τραγούδια disco. Στις 20 Ιουλίου έγιναν αθλήματα και βραδιά με παιχνίδια, ενώ στις 21 Ιουλίου, οι μαθητές γνώρισαν την πόλη Cambridge με παράλληλη βαρκάδα στα ποτάμια της.

Είχε έρθει πια η ώρα της επιστροφής, έτσι το βράδυ η ομάδα του σχολείου μας αναχώρησε από το αεροδρόμιο Heathrow για Ελλάδα, έχοντας πλέον όχι μόνο τη σκέψη αλλά και τη σιγουριά ότι τα ταξίδια διευρύνουν το ανθρώπινο πνεύμα.

Μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω τα σχόλια μαθητών που συμμετείχαν στην εκδρομή αυτή, κάνοντας κλικ πάνω στη λέξη comments που ακολουθεί.

4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΑΣ

Για να αναδημοσιεύσετε την δουλειά που παράγεται στο σχολείο μας και ιδίως άρθρα για εκπαιδευτικά θέματα γραμμένα από την κ. Μαρία Μαρκάκη ή Χριστίνα Μαρκουλάκη, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας αυτή με ένα σύντομο email στη διεύθυνση markakischool@gmail.com

Επίσης, η αναφορά στη σελίδα σας θα πρέπει να περιέχει το όνομα του σχολείου μας μαζί με σύνδεσμο προς τη δική μας σελίδα όπου είναι δημοσιευμένο το υλικό στο οποίο αναφέρεστε.

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση φωτογραφιών από τις τάξεις μας. Υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ώστε οι φωτογραφίες να βρίσκονται μόνο σε δικές μας σελίδες που έχουν καθαρά εκπαιδευτικό σκοπό.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΣ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Wikispaces

ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Wikispaces